Anotació

camera-iconUs recordem que avui dimarts 20 d’octubre, de 17:30 a 21:30, i el dijous 22 d’octubre, de 18 a 22, farem una sessió de fotos oficial per tal de disposar de fotos actualitzades de tots els nostres jugadors i entrenadors. A tal efecte, els jugadors hauran de venir amb l’equipació de joc (samarreta i pantaló vermell).

Aquells que no us vagi bé fer les fotografies a l’hora de l’entrenament hauríeu de passar en algun moment de les franges indicades.

 

 

 

Els entrenaments d’avui 10 de setembre del CBLG queden anul·lats perquè l’Ajuntament necessita disposar del pavelló de Can Noguera per organitzar els actes del 59è Aplec de la Sardana i l’ofrena foral de les entitats en motiu de la diada del 11 de setembre. Els actes del 59è Aplec de la Sardana estaven previstos fer-los a la Pista Núm.1 i, per causes meterològiques, s’han traslladat al Pavelló de Can Noguera.

Per aquest motiu ens hem vist obligats a anul·lar els entrenaments.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Aprofitem la comunicació per informar-vos que el Club participarà en l’ofrena foral en homenatge a la senyera que tindrà lloc avui a la mitjanit al mateix pavelló. Us hi esperem (enllaç).