Equipació esportiva

Aquesta temporada només es renova el xandall del club (obligatori per a tothom, a excepció de l’escola de bàsquet) i gràcies a un acord d’esponsorització amb Galval Motor l’oferim amb un 40 % de descompte. La resta d’equipació esportiva es manté la de la temporada passada.

Només hauran de comprar l’equipament esportiu en la seva totalitat aquells jugadors/es nous al Club. Ara bé aquells que volen adquirir alguna peça addicional també podeu aprofitar el formulari per fer la comanda emplenant els camps corresponents.

Tots els jugadors/es del club hauran de tenir en propietat la samarreta de joc (primer equipament), samarreta de joc reserva, pantalons de joc, samarreta d’escalfament i xandall.

Aquest equipatge esportiu només es pot fer servir en els partits de competició i amistosos. Mai en els entrenaments ni com a roba de carrer. Caldrà tenir-ne cura i mantenir-lo en bon estat de conservació.

Per fer una comanda online feu servir el formulari que hi ha al final de la pàgina. Per veure la relació de tots els productes i els seus preus cliqueu al següent enllaç: catàleg equipacions CBLG 2017-2018

Formulari per fer la comanda de l’equipació del CBLG:

Si no veieu el formulari correctament cliqueu al següent enllaç: formulari