L’àlbum de cromos del CBLG, una nova iniciativa de l’àrea social

Si recordeu ara farà un parell de setmanes varem fer una sessió de fotografies oficials i ara us podem anunciar que el motiu d’aquesta sessió és que hem engegat un nou projecte social que esperem sigui un èxit entre els jugadors, familiars, socis i aficionats del CBLG. Es tracta d’un ÀLBUM DE CROMOS amb les fotografies de tots els nostres jugadors, entrenadors i equips d’aquesta temporada.

L’àlbum de cromos que immortalitzarà la temporada 2015-2016 del CBLG ja és a la venda. Des d’aquesta setmana, totes les persones interessades ja poden adquirir l’àlbum i els sobres amb els cromos. Un àlbum que conté 208 imatges, amb la totalitat de jugadors i entrenadors dels 12 equips del club i també un recull d’imatges històriques de l’entitat.

Una autèntica joia imprescindible que hauria de ser a totes les llars!!!!

Perquè un àlbum?
Serà un bon record per al futur atesa la dilatada trajectòria del club. A més entenem que és una forma d’interactuar amb la nostra massa social i aconseguir que els nostres jugadors es coneguin una mica més entre si. Alhora creiem que és una bona iniciativa per ser present al poble i projectar-nos amb decisió.

Quant costa?
L’àlbum es pot adquirir al preu de 3€ i cada sobre amb cromos costa 0,70€.

A on es pot adquirir?
Aquest dijous 19 de novembre i el proper dimarts 24 ens trobareu al pavelló de Can Noguera de les 18:00 a 20:30 per adquirir-lo.
A partir del dia 25 de novembre els podreu adquirir a la llibreria Can Biset de La Garriga (Carrer del Centre, 3).

Com es pot demanar la col·lecció si no hem acabat la completar l’àlbum
Qui no acabi la col·lecció per manca de cromos pot demanar-ho visitant la pàgina web de l’editora de l’àlbum: http://store.footprint.it/index.php?lang=es i introduïr el codi del club (AK39156).

Esperem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i que comenci el tengui, tengui, falti!!!!!foto_promocio_album