El CB La Garriga col·labora amb la campanya solidària “Festa del bàsquet solidari del Vallès Oriental

Aprofitant els actes de la cloenda de la temporada previstos per aquest dissabte 23 de maig per la tarda, des del Club us volem fer partíceps d’una iniciativa solidària que organitza Vallès Oriental Bàsquet (@VOBasquet) i, que el CB La Garriga ha decidit participar.

Aquesta entitat juntament amb la ONG Esport Solidari Internacional realitzaran una recollida de material esportiu a tots els clubs de la comarca per fer-ne donació a aquells que més ho necessitin, tant del nostre entorn com de països del tercer món.

Com es pot col·laborar?

En el pavelló de Can Noguera hi trobareu una caixa on es podrà realitzar la donació del material entre el dies 23 de Maig i 23 de Juny. Aprofitarem els actes de cloenda de la temporada per donar el tret de sortida de la campanya i us animem a col·laborar per una bona causa.

Quin material es pot donar?

Acceptem qualsevol tipus de material esportiu, roba de joc de temporades anteriors, xandalls, samarretes, mitjons, etc. també calçat esportiu en bon estat. En el següent document trobareu algunes indicacions:  Material recomanat

Tot aquest material serà entregat a la ONG, el dia 26 de Juny, en el marc de la FESTA DEL BÀSQUET SOLIDARI, que es durà a terme al Pavellò Municipal de Lliça d’Amunt. Aquest mateix dia també hi haurà un seguit d’activitats com un ALL-STARS amb els millors jugadors de la comarca, i un sopar de germanor amb entrega de premis a tots aquells esportistes o equips que hagin fet algun merit destacat durant la temporada.

La festa serà gratuïta per a tots els membre de la familia del bàsquet a la comarca i el sopar tindrà un preu de 12€. Si hi voleu participar, podeu posar-vos en contacte o bé amb els responsables del vostre club perque ens facin arribar la vostra voluntat, o bé directament amb nosaltres per correu electrònic vallescup@gmail.com o per twitter a @VOBasquet

Junts farem el nostre esport una mica més solidari.

Cartell Festa Bàsquet Solidari Vallès Oriental