CAMPUS TECNIFICACIÓ CBLG 2016: Recull fotos i resum

Durant aquesta setmana han conviscut el Campus 2016 amb el Campus de Tecnificació, destinat a tots els nois i noies que la temporada vinent jugaran a cistella gran.

Alguns dels jugadors i jugadores han fet al Campus normal i durant aquesta setmana s’han apuntat al Campus de Tecnificació. D’altres s’han apuntat només al Campus de Tecnificació. Alguns d’aquests nois i noies, a més, han fet sessions de matí i de tarda, acumulant un munt d’hores d’entrenament i també cansament, però també molt aprenentatge.

Durant la setmana hem tingut visites d’entrenadors nacionals com en Jordi Pavon, hem pogut gaudir de les experiències de l’Àngels Farré (jugadora del Joventut les Corts i entrenadora del CBLG) i d’en Gerald Colas (jugador nord americà que ha jugat i fet d’entrenador al Club i al Campus 2016). Tots dos van explicar als nois i noies les seves experiències amb el bàsquet, sobre la importància de centrar-se en els estudis i de posar el 100% de passió en allò que els agrada i volen aconseguir. Va ser una jornada molt enriquidora tant pels nois i noies com pels entrenadors que hi vam participar.

I l’últim dia vam tenir la visita d’en Ricard Ventura (entrenador del Senior Masculí del CBLG 2016) que va fer una sessió centrada en treballar els valors d’equip, les motivacions personals, els reptes i objectius individuals.  El mateix dia vam tenir també l’Oscar Orellana, entrenador ajudant del FC Barcelona júnior i FC Barcelona B, essent Campió de Catalunya, d’Espanya i de l’Eurolliga amb l’equip júnior. Els nostres jugadors i jugadores van quedar encantats i la sessió va ser fantàstica.

Estem molt agraïts a tots els entrenadors convidats per participar del nostre Campus i també molt agraïts a l’Àngels Farré, en Gerald Colas amb qui els nostres jugadors i jugadores han fet tots els entrenaments regulars de la setmana de Tecnificació, dirigits per l’Oriol Sabata.

Finalment hem sigut més de 40 participants i n’estem molt contents.

Us deixem un recull de fotos i vídeos d’aquesta setmana:
CAMPUS_CBLG_2016_tecnificacio46