Campus de bàsquet CBLG: Tecnificació. Sessió amb Martí Nualart

En el context de la Primera Setmana de Tecnificació del Campus CBLG 2015 hem preparat dues visites de jugadors/es garriguenques que han jugat i juguen a categories professionals i semiprofessionals del bàsquet estatal.

Avui ens ha fet una master class en Martí Nualart, el jugador de més nivell que ha sortit mai del CBLG. Hem presentat d’en Martí al grup de tecnificació a nivell de palmarès esportiu i ells ens ha explicat com costa arribar a jugar durant tants anys a la LLiga EBA i la Lliga LEB Plata i com s’ha hagut d’esforçar per combinar el bàsquet amb els seus estudis d’Interiorisme. En Martí va passar per l’esport escolar de la Garriga a l’Escola Puiggraciós i de seguida va marxar al Granollers. Va passar un any de junior al CB La Garriga i des d’aleshores ha estat més d’una dècada jugant a lligues estatals acumulant rècords de fases finals. El seu club a part del CBLG ha estat el CB Vic on hi ha jugat moltes temporades i és un jugador molt estimat, però també al CB Prat, al CB Granollers, al CB Hospitalet, el Martorell….i finalment tres temporades al CBLG. Ara als 35 anys ha arribat el moment de la retirada. Nosaltres esperem que pugui seguir vinculat al Club amb activitats com la d’avui en la que els nois i noies han gaudit molt de les seves explicacions i experiències.

Els Coordinadors volem agrair molt a en Martí Nualart que s’hagi prestat a participar d’aquesta experiència amb els jugadors/es deixant clar que els valors ho són tot per arribar lluny. Tant en Martí avui com l’Àngels ahir han insistit molt als nois i noies sobre la importància dels estudis i de com cal organitzar-se per combinar el bàsquet i la formació acadèmica.

Moltes Gràcies Martí i Àngels per la vostra col·laboració!


Aquí teniu algunes fotos: enllaç

1 comentari


  1. Petit poble. Petit club que estimem. Dos grans esportistes sortits del club. Una encara a veure que ens pot deparar. Enhorabona.

Els comentaris estan tancats.