CAMPUS CBLG 2016: Recull fotos i resum tercera setmana

Finalitzada la tercera setmana de Campus no podem estar més contents. El Campus va tan bé com ens havíem imaginat i ens motiven molt les bones opinions que ens arriben de molts de vosaltres quan ens expliqueu com s’ho passen els nens i nenes.

A les fotos d’aquesta setmana veureu que els nens i nenes han seguit amb les activitats habituals de Campus com són els entrenaments matinals, els concursos, les lligues i la piscina i, a més han fet moltes altres activitats :

  • Joc de Pistes al bosc: el grup 1 portat per la Judit i en Gerald van anar al bosc a fer joc de pistes. Un dels dies se’ls hi va afegir el grup 3 portat aquesta setmana per en Jaume Ciurans.
  • Esmorzars al bosc: aquesta setmana cada grup ha anat un dia a esmorzar al bosc.
  • El grup 5 portat per l’Arnald va realitzar una activitat molt interessant en la que els nanos van reflexionar sobre què controlem i què no controlem durant un partit de bàsquet, amb la idea d’ensenyar-los a centrar-se en allò que poden controlar i no perdre energia centrant-se en allò que no poden controlar.

Com cada setmana hem entregant els premis al millor comportament de cada grup. Els guanyadors triats per l’equip de monitors han rebut un diploma de record. Per nosaltres aquest és el reconeixement més important que fem i estem molt contents que els nens i nenes s’esforcin a ser ells els triats.

Amb energia al màxim per com de bé va el Campus, encarem la quarta setmana com un repte important doncs per primera vegada conviuran el Campus Normal matinal, el Campus de Tecnificació i el Campus de Tecnificació de tardes. Serà molt interessant doncs tindrem visites de jugadors professionals i entrenadors nacionals. Us en passarem fotos la setmana vinent.

Agraint-vos de nou la confiança que ens feu, us deixem les fotos de la tercera setmana que ha estat genial!!

Recull de fotos i vídeos:

2016-07-11 12.34.05